Øk den organiske trafikken med SEO

Arbeid med tekniske tiltak, godt innhold og å bygge autoritet er med på å øke synligheten til nettstedet ditt i søkemotorer som Google.

Hva er SEO?

Søkemotoroptimalisering (SEO) er tiltak hvor formålet er å øke nettstedets synlighet i søkemotorer som Google og Bing. Arbeidet fokuserer på tiltak innen teknisk optimalisering, lenkebygging, innholdsproduksjon, analyser og mye mer. Med SEO investerer du i nettstedet ditt. Du optimerer nettstedets verdi, brukeropplevelser, samt opparbeider fordeler i form av innhold og linker.

Hvorfor SEO?

SEO er en langsiktig investering. I motsetning til SEO er annonsering en omkostning som må vedlikeholdes for å fortsette å levere verdi. Med SEO styrker du ikke bare den organiske trafikken; du forbedrer også alle de andre trafikkanalene. Du får høyere konverteringsrate på grunn av den optimerte brukeropplevelsen og du bygger bedre og mer brukervennlig innhold som kan deles via eksempelvis nyhetsbrev eller på sosiale medier.

I motsetning til annen digital annonsering er SEO en langsiktig investering. Tiltak du gjør i dag vil gi effekt i lang tid fremover. Men det er viktig å alltid har et strategisk fokus på organisk trafikk, og tilpasse seg når søkemotorene endrer algoritmene sine.

SEO vil også styrke dine andre kanaler. Siden SEO også innebærer ting som brukeropplevelse og innholdsproduksjon opplever man ofte at trafikken fra andre kanaler øker i kvalitet, som igjen driver til økt aktivitet og salg.

Hvordan starter du?

Synes du dette er interessant? Og ønsker du at nettstedet ditt skal få økt synlighet i Google?

Det er mye som kan bidra til økt synlighet, men alle nettsteder er forskjellige, og tiltakene som må gjøres vil variere fra side til side. Vi anbefaler alltid å starte med en helsesjekk av nettstedet for å identifisere hvilke tiltak som bør prioriteres.

Siden effekten av SEO er langsiktig er det viktig å komme i gang allerede i dag. Ta et uforpliktende møte med oss, så hjelper vi deg med å sette sammen et prosjekt som passer til din bedrifts behov og situasjon.


Avtal et gratis møte med oss, så setter vi sammen et tilbud som passer for dere


Slik hjelper vi deg med SEO

Her er noen eksempler på hvordan vi jobber med å øke synligheten i søkemotorene.

SEO-strategi

Med utgangspunkt i analyser, forretningsmål og bedriftens organisering legger vi sammen en tydelig SEO-strategi og roadmap. Her definerer vi fokus, tiltak og suksesskriterier

SEO-analyser

Analyse av søkeord, inkludert prioritering og kategorisering. Vi identifiserer søkeord som bidrar til effekt i dag, finner nytt potensiale og analyserer dem.

Workshop

Arbeidsmøter med nøkkelpersoner er et verktøy vi ofte bruker for å sikre løsninger som spiller på lag med bedriftens organisasjon og forretningsmål

Sparring

Aldri vær redd for å spørre. Nøkkelen til suksess er en god dialog hvor både våre og dine spørsmål besvares fortløpende

On-site-optimering

Optimering av tekst og innhold i SEO-øyemed, med fokus på til titler, meta-beskrivelser, bilder, overskrifter og øvrig innhold.

Rapportering og måling

Effekt kan kun måles når vi vet hvor vi har vært, hvor vi er og hvor vi skal. Derfor setter vi sammen opp en fornuftig rapport som blir vårt felles styringsverktøy.


Med økt synlighet i søkemotorene, er et naturlig resultat økt nettstedstrafikk og salg
qusima-logo

Avtal et gratis møte med oss, så setter vi sammen et tilbud som passer for dere